Konu: ***Seni SeviyORum Demek*** Paz Tem. 18, 2010 2:54 am
"Seni Seviyorum" derken hic yalan soylemedim, yalan söylerken de hic "Seni Seviyorum" demedim. Çoğumuz için yasamin tadi, en sihirli sozcukleridir "Seni Seviyorum". Bu sozcukleri soylerken iciniz titremeli, onu hissetmelisiniz... Sadece soylenmis olmak icin cikmamali agizdan. Esinizi, sevgilinizi mutlu etmek icin, hergun karsisina gecip "Seni Seviyorum" demek yetmez! Ellerinizle, gozlerinizle, yureginizle soylemelisiniz. Hic dusundunuz mu, baskalari bu iki sihirli sozcugu nasil soyluyor diye? Almani, İngilizi, Fransizi... Seni Seviyorum demenin 1001 sekli vardir. İste burada size birkac örnek... ALMANCA Ich liebe dich ARAPÇA Ana ba heb-bak ARNAVUTÇA Te dashuroj BİRMANCA Chit pa de BULGARCA Jbichim te CAVACA Kulo tresno ÇEKÇE Miluju te DANİMARKACA Jeg elsker dig ENDONEZYACA Saya cinta kamu ESTONYACA Mina armastan sind FARSÇA Asheghetam FİLİPİNCE Iniibig Kita FİNCE Mina rakastan sinua FRANSIZCA Je t'aime GALCE Rwy'n dy garu di GRÖNLANDCA Asavakit HAWAİCE Aloha I'a Au Oe HIRVATÇA Ljubim te HİNTÇE Mai Thumbe Pyar Karta Hoon HOLLANDACA Ik hou van jou İBRANİCE Ani ohev otach İNGİLİZCE I love you İRANCA Mahn doostaht doh-rahm İRLANDACA Taim i'ngra leat İSPANYOLCA Te amo İSVEÇÇE Jag alskardig İTALYANCA Ti amo İZLANDACA Eg elska thig JAPONCA Ore wa omae ga suki da KAMBOÇÇA Bon sro lanh oon KATALANCA T'estim molt KORECE Tangshin-i cho-a-yo KORSİKACA Ti tengu cara KÜRTÇE Ez te hezdıkıme LAOCA Khoi huk chau LATİNCE Vos amo LİTVANYACA Tave Myliu LÜBNANCA Bahibak MACARCA Szeretlek MAKEDONCA Sakam te MALAYCA Saya sayangkan mu MALEZCE Saya cinta kamu MAYACA Canda munani NORVEÇÇE Jeg elsker deg PAKİSTANCA Mujhe Tumse Muhabbat Hai PERSCE Tora dost daram POLONYACA Ja cie kocham PORTEKİZCE Amo te ROMENCE Te Ador RUSÇA Ya vas liubliu SIRPÇA Ljubim te SLOVAKÇA Ljubim ta SLOVENCE Ljubim te SRİLANKACA Mama Oyata Arderyi SURİYECE Bhebbek TAHİTİCE Ua Here Vau Ia Oe TAYLANDCA Phom Rak Khun TUNUSCA Ha eh bak UKRAYNACA Ja tebe kohkhaju VİETNAMCA Toi yeu em YUGOSLAVCA Ya te volim YUNANCA S'ayapo ZULUCA Mena Tanda Wena